Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea avertizeză "PSD nu va sta la guvernare în orice condiții"

ro

24 Jun, 2015 21:52 998 Marime text
Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat în această seară la televiziunea nţională, emisiune ce este în plină desfăşurare. Printre multiplele subiecte abordate s-a aflat şi cel privind numirea şefului de la SIE. Potrivit lui Dragnea, premierul Victor Ponta nu-l susține pe Mihai Răzvan Ungureanu la funcţia de director al SIE. ”După ce am declarat că PSD nu e de acord cu numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE l-am sunat pe premier și i-am spus și el a fost de acord cu mine. Nu-l putem vota pe cel care a fost dat jos de noi din funcția de premier pentru că a fost simbolul pedelismului. E vorba de încredere. La SRI am fost de acord cu domnul Hellvig pentru că îl cunoșteam, dar aici nu e cazul. E o declarație nefericită cea a domnului Oprea. Cred că e doar o greșeală”, a spus coordonatorul politic al PSD.
Liviu Dragnea a mai declarat că premierul Victor Ponta nu a consultat pe nimeni în partid când l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea ca premier interimar în perioada absenței sale din cauze medicale. Supus unui tir de întrebări dacă PSD e deranjat sau nu de această mișcare, Dragnea a regretat afirmațiile premierului interimar cu privire la șefia SIE, dar a apreciat că a lucrat bine cu Gabriel Oprea. Întrebat dacă mai știe vreo țară din UE condusă de un militar, Dragnea a spus că ”Aici m-ați prins”.
Pe de altă parte, Dragnea a afirmat că PSD nu va rămâne la guvernare în orice condiții și cu orice preț. El a anunțat ședințe cruciale în partid și în Coaliție săptămâna viitoare: ”PSD e într-o stare de dezorientare, dar va ieși din asta și tocmai de aceea am spus că premierul va trebui să revină repede. Nu vom sta guvernare în orice condiții. Nu vom sta doar de dragul guvernării. Luni vom discuta la partid și vom avea și o ședință a Coaliției. Ce s-a întâmplat la votul pe Strategia Națională de apărare e un caz de cum nu trebuie procedat”.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii