Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi PSD încearcă din nou salvarea lui Şova

ro

06 May, 2015 19:17 1175 Marime text
 
După decizia CCR de azi în cazul Şova, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi i-a atras atenţia premierului Victor Ponta că refuzul său şi al aliaţilor săi de a aplica imediat decizia CCR, precum şi o nouă încercare de salvare a senatorului PSD, poate conduce la revolte publice care să determine căderea guvernului. 
 
„Istoria dovedeşte de multe ori că are un mod ciudat de a se repeta. Îi reamintesc premierului Ponta că a ajuns la guvernare urmare a revoltei publice declanşate de modul în care preşedintele Traian Băsescu l-a tratat pe Raed Arafat şi riscă să piardă guvernarea urmare a protestelor de stradă pe care refuzul de a respecta legea în cazul Şova le poate genera. Înţeleg că lui Victor Ponta îi este teamă de ce ar putea spune Dan Şova odată ce acesta ajunge la mâna procurorilor şi de aceea s-a folosit de Călin Popescu Tăriceanu şi întregul Senat pentru a-l proteja, dar nu pot să nu remarc că opinia publică este exasperată de încălcările nenumărate ale legii în cazul Şova şi, de aceea, nu exclud apariţia unor revolte publice, care, de altfel, s-au mai întâmplat şi imediat după votul din Senat în cazul prietenului dlui. Ponta”. 
 
Ovidiu Raeţchi a subliniat că Senatul nu trebuie să reia votul, ci Tăriceanu trebuie să emită o hotărâre care să stipuleze faptul că a fost încuviinţată cererea de reţinere şi arestare preventivă a lui Dan Şova. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii