Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Tararache PSD dă încă o lovitură împotriva a sute de mii de tineri români

ro

17 Jun, 2015 20:24 2039 Marime text
 
“În ultima perioadă am cerut insistent înființarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru a fi verificat modul în care Autoritatea de Supraveghere Financiară și-a exercitat atribuțiile în cazul polițelor RCA. Abia astăzi, după multe tergiversări, grație efortului parlamentarilor PNL, această cerere a primit acordul plenului pentru a merge la votul final. Anticipam însă un deznodământ nefericit cu privire la instituirea acestei comisii de anchetă, pentru că am văzut încă din start poziția  PSD, care s-au opus total cererii respective. Așa cum era de așteptat, poziția social-democraților a fost de neclintit și în plenul Parlamentului, acolo unde cererea a fost respinsă”, spune deputatul liberal Mihai Tararache într-un comunicat remis redacţiei cotidianului ZIUA de Constanţa.
 
“Încă o dată, nu le-a păsat de consecințele catastrofale ce rezultă din decizia lor de astăzi. În continuare, peste cinci milioane de asigurați, șoferii, noi toți, vom avea parte de prețuri prohibitive și absurde la plata RCA-ului. În continuare, peste 500.000 de tineri vor plăti o ”taxă pe tinerețe”, fiind obligați să suporte costuri suplimentare la RCA pentru simplu fapt că tinerețea lor constituie un factor de risc mai mare, în privința unor posibile accidente. Pentru că  PSD nu are interesul să lămurească exact situația asiguraților din România, mii de service-uri auto vor continua să activeze la limita falimentului, ceea ce va însemna că zeci sau sute de mii de angajați pot oricând să-și piardă locul de muncă.
 
Și toate astea pentru că PSD nu vrea să elimine haosul din sistemul de asigurări. Pentru că PSD sprijină, de fapt, companiile de asigurări și hoția pe care acestea o practică zi de zi la adresa noastră, a tuturor șoferilor. Prin votul de astăzi, PSD a arătat, încă o dată, dacă mai era nevoie, că singurul interes al partidului de guvernământ este să se îmbuibe cu sporuri și pensii pe care nu le merită, când de fapt ar trebui să sprijine tineretul și să-l ajute să ducă o viață decentă, nu să-l condamne la sărăcie și taxe discriminatorii, așa cum au făcut astăzi”, se mai arată în documentul citat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii