Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PRU solidar cu moldovenii de peste Prut

ro

22 Sep, 2015 13:16 1361 Marime text
 
Președintele Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, spune într-un comunicat de presă că țara noastră este singura în care jandarmii se „luptă” cu românii ce doresc să vină acasa. De asemenea, precizează faptul că , întregul partid este solidar cu tinerii Moldovei să aibă o singură țară, România.
 
„România este singura țară în care jandarmii se luptă cu românii care vor să vină acasă, adică împotriva unioniștilor. În alte state europene, jandarmii au fost puși la granițe să le apere de imigranții musulmani. La noi, au fost desfășurați la Neptun să îi respingă pe românii unioniști care au venit să le ceară guvernelor României și Moldovei să înceteze discuțiile sterile și să treacă la reunficarea celor două state românești.”, se arată în comunicat.

„Membrii PRU Filiala Constanța participă la protestele unioniste de la Neptun și, prin ei, întregul partid își exprimă solidaritatea cu Tinerii Moldovei care le reamintesc Guvernelor celor două state românești că trădează poporul român care trăiește pe ambele maluri ale Prutului pentru că acesta este îndreptățit să aibă o singură țară, România.”, mai adaugă Bogdan Diaconu. 


Sursa foto: ancheteonline.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii