Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE PRU a bătut palma cu locotenenţii lui Nicuşor Constantinescu?

ro

08 Oct, 2016 16:37 6130 Marime text


Potrivit surselor noastre, astăzi, a avut loc o şedinţă a biroului de conducere al organizaţiei judeţene PRU, care s-a încheiat în urmă cu două ore. Cristinel Dragomir şi Cristian Darie ar fi fost invitaţi să participe.
 
PRU a bătut palma cu locotenenţii lui Nicuşor Constantinescu: Cristinel Dragomir şi Cristian Darie. Din informaţiile noastre, aceştia se vor înscrie în PRU în următoarele zile. Mai mult, vor candida la alegerile parlamentare.
 
Preşedintele PRU, Dumitru Bădrăgan, confirmă, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, negocierile purtate cu cei doi. În altă ordine de idei, Dumitru Bădrăgan a declarat că PRU doreşte un procent de 10% la alegeri, la Constanța, aceste discuţii făcând parte din strategia PRU de a le obţine.
  
Reamintim că Dragomir a fost vicepreşedinte interimar al CJC, după arestarea lui Nicuşor Constantinescu. După alegeri, a pierdut susţinerea partidului social democrat şi nu a mai fost numit preşedinte al CJC. Ulterior, acesta nu s-a regăsit nici pe listele organizaţiei judeţene pentru alegerile parlamentare.
 
Din informaţiile noastre, Dragomir va deschide lista PRU de la Senat, iar Darie de la Camera Deputaţilor.

UPDATE 1, ora 17.17
 
Cristinel Dragomir nu neagă oferta, însă nu se predă aşa uşor. Încă aşteaptă să vadă dacă numele lui se va afla pe lista PSD pentru Parlament.                        
 
În cazul în care numele lui nu va apărea pe listă, Cristinel Dragomir a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, că va vedea ce va face privind discuţiile cu PRU. Mai mult, a spus că a primit oferte de la toate partidele, însă nu a luat deocamdată o decizie. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii