Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protvmagazin a facut inventarul La ce vedete vine barza anul acesta

ro

03 Jan, 2014 07:48 1606 Marime text
 
Anul 2014 pare să fie un an "productiv" când vine vorba de bebeluşi. Numeroase vedete autohtone se pregătesc să devină mămici încă de la începutul anului.
Bebeluşa Oana
Pentru fosta “bebeluşă” Oana anul 2013 a fost un an încărcat şi plin de evenimente. Oana s-a căsătorit în luna iulie cu tenorul Florin Budnaru, de la Teatrul de Operetă Ion Dacian, iar acum aşteaptă cu nerăbdare să nască un băieţel. Însărcinată în 5 luni şi jumătate, Oana aşteaptă cel de-al doilea copil, după micuţa Isabel (3 ani).
Carmen Brumă
După numeroasele speculaţii din presă, Carmen Brumă şi Mircea Badea au recunoscut în cele din urmă că vor deveni părinţi în primăvara acestui an. Însărcinată în 5 luni şi jumătate, vedeta de televiziune nu pare foarte speriată de transformările prin care trece în această perioadă.
Cristina Rus
După 3 ani de la venirea pe lume a băieţelului ei, Dragoş, Cristina Rus se pregăteşte să devină din nou mămică. Se pare că fosta componentă a trupei Blondy va aduce pe lume tot un băieţel.
Dana Rogoz
Fosta “abramburică” se pregăteşte să devină mămică la începutul lunii februarie. Însărcinată în 8 luni, vedeta recunoaşte că s-a îngrăşat doar 5 kilograme. Deşi doctorul i-a recomandat să nască prin cezariană, Dana Rogoz nu s-a decis cum va veni pe lume primul ei copil.
Oana Roman
Peste puţin timp fiica cea mică a fostului premier Petre Roman se pregăteşte să nască. Oana pare să fie foarte responsabilă atunci vine vorba de sarcină şi respectă cu sfinţenie toate sfaturile date de medic.Fiica cea mică a fostului premier va avea o fetiţă pe care o va chema Maria Izabela.
Anca Lungu
La scurt timp după ce a devenit oficial doamna Lungu, Anca a primit vestea că este însărcinată. Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 şi soţul ei, Ştefan Lungu, sunt în al noulea cer de fericire de când au aflat că vor deveni părinţi.
Celia
ŞI pentru Celia anul 2013 a fost plin de evenimente. După ce a avut parte de o nuntă fastuoasă în vară, artista a aflat că este însărcinată. La scurt timp de când a aflat că va deveni mămică, Celia s-a mutat în Australia la familia soţului ei, unde de altfel plănuieşte să şi nască. 
sursa: protvmagazin.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii