Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protocol de colaborare între UDTTMR şi Grupul Acibadem

ro

23 Oct, 2014 12:30 1896 Marime text
Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România a semnat, de curând, un protocol de colaborare cu Grupul de Spitale Acibadem din Turcia. La semnarea protocolului, președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, și-a manifetat bucuria de a putea derula pe viitor o colaborare cu Acibadem, cunoscut fiind faptul că este vorba despre una dintre cele mai mari firme din domeniul medical din Turcia, recunoscută și la nivel internațional în mediile de profil.
 
“Reprezentantul Acibadem în România, Lakme Eren, și-a manifestat și ea bucuria de a fi semnat un astfel de protocol și de a putea ajuta pe viitor comunitatea tătară din România. Ea a mai declarat că protocolul presupune acordarea de facilități membrilor UDTTMR care vor apela la servicii medicale în spitalele care aparțin de Grupul Acibadem.
 
Un prim pas a fost deja făcut. Grupul de Spitale Acibadem a avansat și o primă ofertă pentru controale medicale de rutină, înscrierile și programările urmând a avea loc la sediul UDTTMR.
De asemenea, în baza acestui protocol se vor iniția și proiecte pentru tinerii de etnie tătară care se pregătesc în domeniul medical (medici, asistente medicale)”, se arată într-un comunicat de presă al UDTTMR.
 
În prezent, grupul Acibadem are 17 spitale și 13 clinici în Turcia, 13.000 de angajați din care 2.500 sunt medici. Din 2012, Acibadem face parte din reţeaua International Healthcare Holdings, investiţie comună a familiei Aydinlar din Turcia, a Fondului de Investiţii al Guvernului din Malaezia - Khazanah şi a Mitsui, cel mai mare grup din Japonia. În curând, Acibadem va deschide și la Constanța o reprezentanță.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii