Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protestele elevilor din Constanţa pe tema banilor de transport au urmări Ministerul promite să le dea 30 de milioane de lei

ro

29 May, 2013 13:02 934 Marime text
După ce mii de elevi din Covasna și Mureș au intrat în grevă japoneză în semn de protest pentru întârzierea banilor de transport pentru elevii-navetiști, și colegii lor din Constanța au ales să le urmeze exemplu.
Reprezentanții Consiliului Elevilor din Constanţa, al treilea județ în care se desfășoară astfel de proteste, spun că abonamentele de transport ale celor 6.000 de copii care fac naveta nu au mai fost decontate de nici mai mult, nici mai puțin de opt luni.
"Este important ca în aceste zile toţi elevii din România să fie solidari. Elevii care fac naveta nu şi-au mai primit banii din octombrie anul trecut şi situaţia este în toată ţara. Considerăm că acestora li se încalcă drepturile conferite de Legea Educaţiei prin art. 84 (3). Solicităm autorităţilor competente să rezolve această problemă în cel mai scurt timp. Vom acţiona în continuare pentru apărarea drepturilor noastre", a declarat Alexandru Bajdechi, presedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Constanţa.
Citiţi întregul material AICI.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii