Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Proteste în Piața Victoriei din București de Ziua Unirii Principatelor. Evenimentul chiar în ziua Micii Uniri

ro

24 Jan, 2018 19:35 1988 Marime text
Aproximativ 500 de persoane s-au adunat în această seară și protestează în Piața Victoriei din București. Evenimentul are loc în ziua în care se aniversează 159 de ani de la Unirea Principatelor Române. 

Manifestarea a început în jurul orei 18.00 iar până acum nu au fost înregistrate incidente. 

Acțiunea de protest a fost anunțată și pe pagina de Facebook Rezistența Constanța unde au fost transmise imagini live din timpul protestului. 

UPDATE. 

Participanţii la manifestaţie, organizată sub sloganul "Uniţi cu toţi scăpăm de hoţi!", scandează "PSD ciuma roşie", "PSD nu uita România nu e a ta", "Ultima soluţie, o nouă revoluţie", "Rezist, sunt anticomunist", "Uniţi salvăm toată România", "Dragnea nu uita a sosit şi ziua ta", "ALDE şi PSD aceeaşi mizerie", informează Agerpres.ro
 
Protestatarii au adus şi un pom de Crăciun în care au atârnat diferite mesaje, printre care unele prin care se solicită demisiile lui Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu din funcţiile de preşedinte al Camerei Deputaţilor, respectiv al Senatului.
 
Participanţii la protest flutură steaguri tricolore, au la ei vuvuzele, fluiere şi tobe. În jurul orei 19,00, aceştia s-au adunat într-o Horă a Unirii vreme de mai bine de cincisprezece minute.
 
La manifestaţie participă şi un grup format din membri ai unei galerii a unei echipe de fotbal bucureştene. La intrarea în perimetrul unde se desfăşoară protestul, aceştia au fost verificaţi de jandarmi pentru a nu avea asupra lor obiecte contondente sau alte obiecte periculoase.
 
Protestul s-a desfăşurat fără incidente până la această oră, iar circulaţia în Piaţa Victoriei nu este blocată.  

 Sursa: Agerpres.ro



Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii