Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protestatarii s-au afişat cu tricouri inscripţionate „obraznic în Republica lui Mazăre“ Protestul operatorilor şi sindicaliştilor portuari a început

ro

29 May, 2014 11:28 2554 Marime text

Valuri de protestatari se îndreaptă, pe bulevarde, spre Primăria municipiului Constanţa, unde vor protesta împotriva transferului unui pachet de acţiuni ale Portului Constanţa, de la Ministerul Transporturilor la administraţia Mazăre. Până la această oră s-au strâns, potrivit jandarmilor, aproximativ 1.000 de persoane. Unii dintre protestatari poartă tricouri pe care scrie „obraznic în Republica lui Mazăre“.

Amintim că astăzi, Federaţia Naţională a Sindicatelor Portuare, afiliată Blocului Naţional Sindical, protestează în faţa Primăriei şi a Prefecturii Constanţa. La miting sunt aşteptaţi aproximativ 7.000 de oameni care vor protesta împotriva intenţiei Guvernului de a scoate Portul Constanţa de sub autoritatea statului, pentru a-l trece parţial în subordinea municipalităţii. Protestul se va desfăşura între orele 11.00 - 14.30, iar la acest eveniment şi-au anunţat participarea, în semn de solidaritate, şi reprezentanţi ai Organizaţiei Patronale „Operatorul Portuar“ Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii