Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Protest la stadion Suporterii FC Farul cer demisia lui Ilie Stan şi Auraş Braşoveanu (galerie foto)

ro

24 Apr, 2016 11:23 3647 Marime text
Prezenţi la stadionul din Constanţa, la meciul FC Farul - Academica Clinceni, de astăzi, suporterii FC Farul îi contestă pe antrenorul principal al echipei, Ilie Stan, şi pe preşedintele clubului, Auraş Braşoveanu. Amândurora li s-a cerut demisia. Fanii au scandat tot meciul, apelând însă şi la un limbaj trivial. 

Suporterii sunt supăraţi de situaţia lui Ion Barbu, antrenor secund şi unul dintre simbolurile clubului, care a spus că a fost jignit grav de Ilie Stan, cu care, din această cauză, nu mai poate colabora. Suporterii sunt strânşi la tribuna 1, unde au afişat şi un banner: „Blatsoveanu", cu trimitere la Auraş Braşoveanu. În peluză este un alt mesaj, „Braşoveanul".

UPDATE 1
 
Vizavi de cele întâmplate în tribună şi de atitudinea suporterilor, antrenorul Ilie Stan a spus:

„Am avut o discuţie cu Ion Barbu, iar el a plecat. Nu l-a dat nimeni afară. Dacă el aşa înţelege că trebuie să fie o relaţie antrenor principal - antrenor secund, e treaba lui. Nu am mai trăit niciodată un asemenea tratament din partea suporterilor. Dar nu înţeleg, care sunt motivele? Că vreau să schimb ceva în bine la echipă? Că vreau să arăt oraşului că trebuie să vină o schimbare la club? La început, galeria era de acord cu deciziile mele, de aceea nu înţeleg de ce această atitudine. Totuşi, chiar şi în aceste condiţii, voi rămâne la echipă, nu sunt un laş. Suporterii au venit şi seara la cantonament şi au ameninţat antrenorul secund”.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii