Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Protest în Piața Victoriei din București. Manifestanții sunt nemulțumiți de decizia Curții Constituționale în cazul șefei DNA (video)

ro

30 May, 2018 20:33 1846 Marime text
Aproximativ 250 de persoane protestează miercuri în Piaţa Victoriei, în urma deciziei Curţii Constituţionale în cazul şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, informează Agerpres.ro.
 
Protestatarii scandează lozinci împotriva PSD şi CCR.
 
Ei au afişat pancarte cu mesaje referitoare la judecătorii Curţii, dar şi la actuala putere: ''CCR - ruşinea ţării''; ''Noi suntem cei care nu apărăm infractorii''; ''Toader şi Dorneanu şi-au trădat iar neamul''; ''CCR, sluga PSD''.
 
Reamintim că astăzi, Curtea Constituţională a României a constatat că există conflict între puteri în cazul respingerii de către şeful statului a revocării şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. După pronunţare, CCR a precizat că preşedintele urmează să emită decretul de revocare din funcţie a procurorului-şef al DNA, fiind constatată existenţa unui conflict juridic de natură constituţională generat de refuzul şefului statului de a da curs propunerii de revocare.

UPDATE. ora 21.50

Protestatarii au blocat circulaţia, miercuri seară, în zona Palatului Victoria, la intersecţia bulevardelor Lascăr Catargiu şi Aviatorilor, conform Agerpres.ro. 
 
Mai mulţi protestatari au încercat să sară gardul pentru a intra în curtea Palatului Victoria, ei fiind însă blocaţi de jandarmi.

UPDATE. ora 21.20

La protest participă aproximativ 1800 de persoane. În Piața Victoriei a avut loc și un incident, după ce manifestanții s-au îmbrâncit cu jandarmii în încercarea de a ajunge în fața Guvernului. 




Sursa foto: Facebook/Rezistenții din Piața Victoriei
Sursa video: Facebook/Rezistenta TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii