Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest în fața sediului PSD. Jurnalistul Mălin Bot ridicat de jandarmi

ro

08 Jan, 2018 16:40 1971 Marime text
Jurnalistul Mălin Bot, care protesta luni în faţa sediului PSD, a fost ridicat de jandarmi după ce aceştia i-au cerut în mod repetat să părăsească locul, informează Agerpres.ro
 
Aproximativ zece persoane s-au adunat luni cu pancarte în faţa sediului PSD pentru a protesta faţă de conducerea acestei formaţiuni. Un protestatar s-a urcat într-un copac, susţinând că în acest fel doreşte să-şi exprime punctul de vedere şi să evite să fie dus la Poliţie.
 
Reprezentanţii Jandarmeriei le-au cerut să plece, deoarece nu aveau autorizaţie în acest sens. De asemenea, mai mulţi reprezentanţi ai Federaţiei Naţionale al Revoluţionarilor au arătat că deţin autorizaţie pentru a protesta pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 4 ianuarie, şi că în aceste condiţii alţi manifestanţi nu pot să participe la acţiuni de protest în această zonă. În aceste condiţii, o parte din cei care manifestau împotriva PSD au fost de acord să plece.

Pe de altă parte, jurnalistul Mălin Bot a refuzat să părăsească zona. Acesta a ncercat să le explice jandarmilor că nu a refuzat să se legitimeze și că nu este cazul să fie dus la secție pentru audieri. 

Sursa: Agerpres.ro
Sursa foto: Facebook/Malin Bot
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii