Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest în fața Guvernului, pentru susținerea medicului Mircea Beuran

ro

16 Feb, 2020 19:10 1951 Marime text
Protest în fața Guvernului, duminică seară, după măsurile dure luate împotriva doctorului Mircea Beuran, scrie observator.tv.

Medicul Beuran se află de vineri în arest la domiciliu.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie precizează, în referatul prin care au cerut arestarea preventivă a medicului Mircea Beuran, că măsura se impune pentru a se putea preveni săvârşirea unei alte infracţiuni de către acesta, date fiind funcţiile pe care le deţine, dar şi pentru că există riscul să influenţeze martorii din dosar.

„În concret, măsura arestării preventive este necesară în scopul asigurării bunei desfăşurări a procesului penal, întrucât există riscul ca inculpatul să interacţioneze cu alte persoane implicate în cauză (martori) şi să încerce să îi influenţeze pe aceştia. De asemenea, există riscul ca inculpatul să şteargă urmele infracţiunii şi/sau să ascundă mijloace de probă. Se va observa că inculpatul este o persoană deosebit de influentă în domeniul medical şi universitar şi, drept urmare, îşi poate exercita această influenţă asupra diferitelor persoane care au cunoştinţă despre săvârşirea faptelor sau care sunt implicate în săvârşirea acestora”, menţionează procurorii anticorupţie în referat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii