Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. „Cancerul care distruge țara” Protest împotriva lui Oprea la Bucureşti. Au spus „prezent” şi 100 de motociclişti

ro

22 Sep, 2016 18:59 2362 Marime text
La protestele din centrul Capitalei împotriva fostului vicepremier Gabriel Oprea   s-au strâns în jur de 800 de persoane, printre care şi actorul Marius Vizante.

Totodată, în jur de 100 de motociclişti s-au strâns la protest. Poliţistul Bogdan Gigină a decedat când era pe motocicletă.

Amintim că protestele împotriva lui Gabriel Oprea au fost programate pentru ora 18.00, în mai multe orașe din țară, anunțul fiind făcut pe rețelele de socializare.

La Constanţa, la această oră, s-au strâns aproximativ 30 de persoane.

UPDATE 3, ora 20.22

Şi în Bucureşti, protestatarii afișează pancarte pe care se poate citi: „Nimeni nu este mai presus de lege”, „Parlamentari voi sunteți gunoiul României”, „Cancerul care distruge țara”, „Vrem dreptate”. 

UPDATE 2, ora 20.15

Protestatarii au ocupat bulevardul din fața Senatului, circulația fiind întreruptă. Peste 3.000 de oameni încearcă să forţeze intrarea în Parlament, notează ştiripesurse.ro.

UPDATE 1, ora 20.02

A avut loc şi un protest din centrul Bucureştiului. Un bărbat a fost reţinut de oamenii legii din cauza faptului că protesta împotriva miliardarului George Soroş, conform stiripesurse.ro. Se pare că şi tatăl polițistului Bogdan Gigină va merge la protest.


Citeşte şi UPDATE 2: Cu „dedicaţie” de la constănţeni pentru Gabriel Oprea (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii