Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest cu vrăji la Constanţa "Băsescu să plece la sirene, să plece la balene!"

ro

25 Jan, 2012 21:24 1675 Marime text

Protestul de miercuri de la Constanţa a luat o întorsătură cel puţin neobişnuită în momentul în care, în faţa Primăriei, şi-au făcut apariţia două vrăjitoare. Şi ele nemulţumite de neajunsurile din ţară.

Una din ele, "înarmată" cu o tigaie pe care scria "JOS BĂSESCU! Vrăjitoarea din Constanţa" a început să strige, în faţa Primăriei, cât o ţineau puterile. Dacă, iniţial, mesajul vrăjitoarei se concentra pe demisia preşedintelui Băsescu, în scurt timp, în momentul în care au venit "întăriri" - o altă vrăjitoare uşor mai moderată în discurs - femeia a început să-şi strige nemulţumirile cu mai multă însufleţire.

"Să-l dăm jos, să dispară, să plece la vaporul lui! Dacă nu, îl împuşcăm, la zid. Punem mâna pe topoare. Noi avem câte zece copii, nu avem niciun venit, la ţigani nu ne dă pensie. Să plece la sirene, să plece la balene! Să-şi dea demiaia, că ne strângem la Primărie toţi ţiganii şi facem miting mare. Să-l ferească Dumnezeu de ţigani!", striga vrăjitoarea.

Şi, dacă preşedintele s-a dovedit a nu le fi pe plac celor două, se pare că primarului Radu Mazăre i-ar descânta numai de bine.

"Să fie Mazăre sănătos, să ia preşedintele ţării! Noi îl votăm pe Mazăre. Să ne lase pe plajă să ne plimbăm. Domnul Mazăre a făcut luminile pe străzi. Nu ne mai dă în cap...", spunea vrăjitoarea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bele 25 Jan, 2012 18:19 Bah, astea sunt img filmate de MINE, Bele Cosmin, pe care il stiti bine si sunt postate pe youtube de IERI, de cand s-a intamplat, nu de miercuri. NU MAI DEZINFORMATI CITITORII