Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest Alba Sute de persoane la un miting de susținere a Guvernului

ro

10 Feb, 2017 20:15 1407 Marime text
Peste 400 de persoane, potrivit unor surse oficiale, s-au adunat în această seară în fața sediului Instituției Prefectului Alba pentru a-și exprima susținerea față de guvernul Grindeanu și, totodată, pentru a protesta împotriva președintelui Klaus Iohannis, căruia îi cer demisia, aceasta fiind prima acțiune de acest gen organizată la Alba Iulia, informează Agerpres.

Mitingul de vineri seara nu este avizat de către Primăria Alba Iulia și nici declarat la Jandarmerie, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, maior Cosmin Jurcoveț, scrie Agerpres.

Acțiunea a fost anunțată pe rețelele de socializare, fiind creat în acest sens evenimentul „Iohannis — Respectă-ne votul".

„Vă invit să participați pe toți cei care credeți că votul nostru DEMOCRATIC din 11 decembrie CONTEAZA, chiar dacă președintele Iohannis nu ține cont de el. Să arătăm că Românii au glas și respectă democrația", se arată în mesajul postat de inițiatorii acțiunii.

Printre participanți se regăsesc și mai mulți primari PSD și ALDE, consilieri județeni și locali din Alba. La un moment dat, s-a produs și un incident, după ce un tânăr care purta o pancartă pe care scria „Ocazie! Vând guvern second hand cu corupție inclusă. Ofer reducere 99%", a fost observat de către oameni, care au început să-l huiduie. El a fost scos de către jandarmi din mijlocul acestora.

Mesajele scrise pe pancartele celor prezenți au fost „Jos Iohannis", „Demisia", „Îndrăznește să crezi în România", „Politica nu distruge prietenii", „Noi am votat, Tu ne-ai dezbinat. Respect vot 11 decembrie" etc. Numărul protestarilor este în creștere.


Sursa foto: b365.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii