Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest al arbitrilor la sediul AJF Constanţa

ro

23 Oct, 2013 11:39 3092 Marime text

Aproximativ 30 de arbitri de fotbal din Constanţa au protestat astăzi la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Constanţa, cerând condiţii mai bune de desfăşurare a activităţii în campionatele locale şi eliminarea violenţei.
Arbitrii au înaintat o listă de doleanţe conducerii AJF Constanţa, iar în stradă mai mulţi „cavaleri” dintre protestatari au arătat simbolic cartonaşul roşu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionut 23 Oct, 2013 16:39 Nu este normal ce se intampla, nu se poate ca arbitrii sa fie injurati, scuipati, jigniti de unii care nu au nici o treaba cu fair play-ul. Trebuiesc luate masuri, dar asta nu se poate oricand si peste noapte. Este pacat ca Aurel Onita a cazut victima unui razboi care nu este al lui. Dar dansul a fost cel care a insistat sa il delege in continuare pe celebrul Ciuchita, peste comisia de delegari, sustinand ca pe Ciuchita el il va delega. la meciuri In ce priveste persoanele care fac asa zisa "greva", multi nici nu au apucat sa puna fluierul in gura, sau sa acorde vreun cartonas, iar ei acum, preluand ideea "mentorului" lor Ciuchita, mai acorda si cartonase rosii AJF-ului. Eu am inteles ca acest Ciuchita ar protesta pentru ca mai toate echipele il refuza si nu mai are unde sa arbitreze, el fiind cel care incita pe toata lumea, si pe jucatori si pe spectatori prin atitudinea sa si de aceea are titlul de "cel mai batut arbitru" din istoria fotbalului constantean.
  • Ionut 23 Oct, 2013 16:03 Nu este normal ce se intampla, nu se poate ca arbitrii sa fie injurati, scuipati, jigniti de unii care nu au nici o treaba cu fair play-ul. Trebuiesc luate masuri, dar asta nu se poate oricand si peste noapte. Este pacat ca Aurel Onita a cazut victima unui razboi care nu este al lui. Dar dansul a fost cel care a insistat sa il delege in continuare pe celebrul Ciuchita, peste comisia de delegari, sustinand ca pe Ciuchita el il va delega la meciuri. In ce priveste persoanele care fac asa zisa "greva", multi nici nu au apucat sa puna fluierul in gura, sau sa acorde vreun cartonas, iar ei acum, preluand ideea "mentorului" lor Ciuchita, mai acorda si cartonase rosii AJF-ului. Eu am inteles ca acest Ciuchita ar protesta pentru ca mai toate echipele il refuza si nu mai are unde sa arbitreze, el fiind cel care incita pe toata lumea, si pe jucatori si pe spectatori prin atitudinea sa si de aceea are titlul de "cel mai batut arbitru" din istoria fotbalului constantean.
  • ProtoPopescu 23 Oct, 2013 12:49 Popescule, fotbalul din jud Cta este sub nivelul amatorismului, iar arbitrii sunt mult peste ce jucati voi.Ciuchita e un arbitru corect si care aplica regulamentul,d"aia nu pricepeti voi ce arbitreaza el.
  • Popescu 23 Oct, 2013 12:19 Sa arbitreze corect si atunci nu vor fi probleme .Ciuchita a distrus peste 10 meciuri. Sa nu uitam ca este fotbal amator!