Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prostituată agresată şi violată de un tânăr în Constanţa

ro

15 Feb, 2015 12:07 2706 Marime text
Poliţiştii Secției 2 Constanţa au fost sesizați prin SNUAU 112, ieri, în jurul orei 22.45, cu privire la faptul că la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Dispensarului, pe trotuar se află o femeie care declară faptul că a fost agresată și violată.

Patrula de poliție deplasată la fața locului a identificat reclamantă, în vârstă de 37 ani, din localitatea Valea Dacilor, municipiul Medgidia, aflată în stare de ebrietate, fiind cunoscută că practică prostituția în zonă, aceasta declarând că a fost agresată, violată și i-a fost sustrasă poseta ce o avea asupra ei, de către un bărbat necunoscut.

Cea în cauză a fost transportată la SCJU Constanţa, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar ulterior la SML Constanța, unde a fost examinată din punct de vedere modico legal, stabilindu-se următoarele: „prezintă leziuni traumatice care au putut fi produse prin lovire cu sau de corpuri dure și zgârieri. La examenul genital susnumita prezintă o deflorare veche a cărei vechime nu poate fi precizată, totodată ridicându-se și probe biologice complementare”.

Semnalmentele bărbatului sunt: vârstă 23-25 ani, înălțime 1,80 m, constituție astenică, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui.  

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, în vederea stabilirii veridicități celor reclamate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii