Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunere legislativa Schimbari la examenul auto

ro

17 Feb, 2010 17:56 1648 Marime text

O iniţiativă legislativă care propune ca persoanele declarate respinse la proba practică de conducere a vehiculului în traseu să se poată reprograma fără să mai susţină un nou examen teoretic a fost aprobată de senatorii din Comisia juridică.

Potrivit propunerii legislative, reprogramarea nu poate fi făcută mai târziu de un an de la data absolvirii cursurilor. Iniţiativa mai prevede ca persoana admisă la proba teoretică care nu se prezintă la proba practică într-un termen de cel mult un an de la data absolvirii cursului să fie declarată "respinsă".

Propunerea legislativă, iniţiată de senatorii PDL Anca Boagiu şi Mircea Andrei, urmează să intre în dezbaterea plenului Senatului.

Sursa: antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cosmina 04 Mar, 2010 21:04 am luat sala pe 25 cu 26 dar am picat pe 26 la trseu sa i-a dracu cu legea lor cu tot acu eu trbuie sa mai repet odata nu? luav-ar dracu de spagari
  • fara nume 19 Feb, 2010 14:47 este extraordinar!asa cum vreau astia sa te stoarca de bani nu se mai poate!accidentele nu au loc din cauza legislatiei,ci din cauza vitezei