Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunere de arestare preventivă Suspect de omor calificat, în cazul morții unui copil de nici doi ani din Satu Nou

ro

12 Jan, 2013 11:50 1030 Marime text

 Polițiștii constănțeni au fost sesizați, pe 10 ianuarie, cu privire la decesul unui copil în vârstă de 1 an și opt luni din localitatea Satu Nou. Deplasați la fața locului, polițiștii nu au constatat, la examinarea exterioară, urme vizibile de violență, susține agent principal Anca Chiriță, purtator de cuvânt al IPJ Constanța.

Pe 11 ianuarie însă s-a efectuat necropsia, medicul legist constatând că a fost vorba despre o moarte violentă, copilul având mai multe leziuni interne. Cazul a fost preluat de ofițerii Serviciului de Investigații Criminale sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe langă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a stabilit decesul.

Suspect de comiterea infracțiunii de omor calificat este concubinul mamei, pentru care, în urma audierilor de către procurori, audieri ce au avut loc la Parchetul Tribunalului, a fost emisă ordonanța de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventive.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii