Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proprietarii hotelurilor lăsate de izbeliște, amendați

ro

14 Jun, 2015 20:50 1824 Marime text
 
Proprietarii unităţilor hoteliere lăsate în paragină vor fi amendaţi, potrivit proiectului legii turismului, care va fi lansat luni în dezbatere publică, a anunţat Mihai Tudose, ministrul Econonomiei, Comerţului şi Turismului.
 
Reprezentanţi ai patronatelor din turism s-au întâlnit, sâmbătă seară, la un complex hotelier de la Năvodari, cu ministrul Economiei, Mihai Tudose, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, fiind dezbătute aspecte legate de impozitul specific, dar şi o serie de probleme, ridicate de patronate, care vizează activitatea pe care aceştia o desfăşoară.
 
Ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului, Mihai Tudose, a declarat în cadrul intanirii că proiectul noii legi a turismului prevede sancţionarea, de către administraţia locală, a proprietarilor de hoteluri care îşi lasă unităţile în paragină.
 
Referitor la măsurile luate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) faţă de operatorii din turism, ministrul a spus că acestea vor fi drastice acolo unde sunt nereguli.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii