Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul “Igienă acasă și la școală”, la final. Liceul „Ioan Cotovu” este printre câștigători

ro

23 Mar, 2012 22:30 1257 Marime text

Concursul „Igienă acasă și la școală", pentru secțiunea claselor I-IV, s-a încheiat după șase luni în care copii din 200 de școli, alături de părinți și de cadre didactice, au creat o mascotă din materiale reciclabile, aceasta reprezentând eroul lor în lupta pentru igienă. Creativitatea și eforturile copiilor din școlile câștigătoare vor fi răsplătite cu numeroase premii: Ipod Shuffle, CD-uri cu materiale educaționale, ghiozdane echipate cu rechizite și produse de curățat Domestos pe o perioadă de un an. Primele trei locuri au fost ocupate după cum urmează:

Locul I - Școala cu clasele I-VIII nr. 12 Decebal, Județul Dolj, cu mascota Domestos Ica, Locul al II-lea - Colegiul Național Nicolae Titulescu, Slatina, Județul Olt, cu mascota MESTI, Locul al III-lea - Școala cu clasele I-VIII Nr. 3, Slobozia, Județul Ialomița, cu mascota Domestina Magigospodina, Liceul Teoretic „Ioan Cotovu" din Hârșova a câștigat mascota Distrugătorul de microbi

Diana Stan, SBM HHC la Unilever South Central Europe, mărturisește că „Mascotele sunt excepționale, întreaga noastră echipă a fost cu adevărat impresionată de inventivitatea și de pasiunea copiilor. Mă bucur să văd că atât părinții cât și cadrele didactice coordonatoare au lucrat alături de copii și că i-au susținut pe parcursul proiectului. Am vrut să creăm o punte de comunicare între aceștia și să-i îndemnăm să învețe într-un mod amuzant și creativ, nu doar importanța igienei, dar și pe cea a reciclării și a refolosirii materialelor care ne înconjoară. Sunt foarte fericită să văd că am reușit. Felicit cu toata inima școlile participante și le mulțumesc atât celor mici, cât și profesorilor și părinților pentru faptul că au înțeles importanța igienei și că s-au implicat cu responsabilitate in acest proiect."

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii