Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:05 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul consilierilor judeţeni PNL de demitere a celor doi vicepreşedinţi, Dragomir şi Darie, respins în şedinţa CJC

ro

11 Mar, 2015 11:30 1275 Marime text
Pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei CJC care are loc la această oră a fost introdus un proiect de hotărâre privind eliberarea din funcţie a celor doi vicepreşedinţi, social-democraţii Cristinel Dragomir şi Cristian Darie.
 
Aleşii judeţeni liberali au cerut acest lucru încă de la ultima suspendare din funcţie a lui Nicuşor Constantinescu, clamând faptul că aparatul administrativ judeţean trebuie să nu mai fie condus de PSD.
 
"Este un proiect de hotărâre iniţiat de 12 colegi consilieri, dar are o expunere de motive fără motive", a afirmat vicepreşedintele CJC Cristinel Dragomir, cel care a preluat atribuţiile de preşedinte după suspendarea din funcţie a lui Nicuşor Constantinescu.
 
Intoducerea pe ordinea de zi a fost, însă respinsă, cu zece voturi pentru şi 19 împotrivă.
 
De asemenea, consilierul judeţean PNL Cruşoveanu a cerut demiterea din funcţie a lui Adrian Gâmbuţeanu, directorului Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, aflată în subordinea CJC.
 
Cristinel Dragomir a spus, însă, că în cazul lui Gâmbuţeanu este demarată procedura pe legea 109, însă nu a putut fi suspendat, ca şi ceilalţi patru funcţionari ai CJC, pentru că el nu este funcţionar public.

Ti-a placut articolul?

Comentarii