Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect susţinut de Enel la Ziua Marinei Constanţa 2014 „City of Energy”, în stațiunea Mamaia

ro

18 Aug, 2014 13:20 2215 Marime text
Enel România a decis ca anul acesta să sărbătorească Ziua Marinei în stațiunea Mamaia. În privinţa aceasta Enel a dedicat un post un post de transformare Mării Negre și simbolurilor marine. Acest post de transformare, situat în zona cluburilor din Mamaia, a fost pictat de artistul constănțean Mihai Comănescu, cunoscut sub pseudonimul de Boeme, ca parte a proiectului City of Energy.
 
Astfel, se ajunge la al patrulea an consecutiv în care Enel România își propune să transforme orașele în care trăim în locuri pline de culoare și energie, oferind posturile sale de transformare ca suport pentru artă urbană, după cum se arată într.un comunicat de presă.  
 
Ultima lucrare din cadrul proiectului a fost dedicată Zilei Marinei. Operele de artă urbană au drept scop schimbarea estetică a înfăţişării marilor oraşe în care compania activează, dar au şi caracter educativ.
 
În cadrul proiectului „City of Energy”, Enel a mai pictat, în zona Constanța, în anul 2013, un post de transformare din complexul Delfinariului - cu imaginile a şase specii de plante, păsări şi mamifere pe cale de dispariție, din zona Dobrogei şi a Mării Negre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii