Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul complet al ceremonialului de căsătorie a lui Aurelian Pavel cu Anca Nedea Mireasa va avea rochie creaţie Cătălin Botezatu, iar mirele va fi îmbrăcat de la celebra Casa Marsay

ro

31 May, 2013 12:18 2560 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ

În data de 01.06.2013, orele 19.00, va avea loc, la Catedrala Sfinţii Pentru şi Pavel, celebrarea cununiei religioase a doamnei Anca Nedea Pavel – director general Complex IAKI MAMAIA, împreuna cu dl comisar-şef Aurelian Pavel.
Cununia religioasă va fi urmată de o petrecere, în ton cu importantul eveniment, într-o locaţie deosebită, cu pretenţii, din staţiunea Mamaia, pe malul mării.

Cei doi miri vor sosi în jurul oreler 18.45 la Catedrală, într-un alai format din maşini de epocă, maşinile cadrînd cu tema nunţii. În acestea se vor afla cele două perechi de naşi cu câte două domnişoare de onoare în fiecare maşină, maşina mirilor, şi maşina în care se vor afla părinţii. Pentru o organizare deosebită a fericitului eveniment, protagoniştii, au decis să aibă pe lângă domnişoarele de onoare şi câteva hostesse, numărul final al acestora fiind de 10.

Fiind un eveniment deosebit, vestimentaţia este o verigă importantă, căreia i s-a acordat atenţia cuvenită. Mireasa va purta o rochie semnataă Cătălin Botezatu, iar mirele va fi îmbrăcat de la celebra Casa “taylor-made” din Bucureşti - “Marsay.” Nici naşii nu s-au lăsat mai prejos, dânşii fiind şi ei persoane cu renume, familia Bucovală – proprietari de hoteluri pe tot Litoralul şi de farmacii, şi Familia Budu, chirurgi de renume din Bucureşti.

Domnisoarele de onoare vor fi îimbrăcate cu costumaţii asemănătoare, create de designerul local Simona Şişu.

În intervalul 20.30 – 21.30 invitaţii vor fi primiţi la locaţia unde va avea loc petrecerea pe muzică camerală.

Fiind o nuntă cu pretenţii, toate aspectele şi momentele importante sunt foarte bine organizate şi gestionate de persoanele care se ocupa cu organizarea. Încă de la intrare, oaspeţii vor fi primiţi de statui vii şi vor fi conduşi la mese de hostessele îmbrăcate în costume de epocă. Atmosfera va fi deosebita, Bandul numeros al lui Călin Geambaşu (28 persoane şi cu partea tehnica) se vor strădui să asigure o atmosfera fullminantă.

Tema nuntii este “Curte regala decadenta in atmosfera rock-barocc”, meniul si momentele nuntii, inclusiv aranjamentul salonului, ducandu-te cu gandul la asta.
Meniul este de asemenea de gala, preparatele fiind pregatite sub bagheta Chef-ului Italian Renzzo, cel care e in-charge de renumitul local “Irish Pub”, dar si a Chef-ului de la “Fratelli”, Silviu Nedelea. Acestia au gandit pentru gustul mirilor un menu pe baza de vanat si alte delicatese.
Pe langa meniul propriu zis, mirii au pentru invitati si o serie de surprize, printre care putem enumera barul cu produse orientale traditionale, oferit de Dl Mohammad Murad – Presedinte FPTR si patronul lantului “Phoenicia”, unul din invitatii la aceasta sarbatoare; barul de fructe sculptate; barul de cup-cakes; sculpturi in gheata
.

Si pentru a le multumi oaspetilor care au fost alaturi de ei in aceasta zi deosebita, mirii merg mai departe cu surprizele:

  • deschiderea nuntii este facuta de o soprana, care va recita arii célèbre din aceeasi epoca cu tema nuntii;

  • mirii au pregatit si 2 momente speciale de dans, la care au muncit foarte mult; unul din aceste momente va fi organizat impreuna cu o serie de prieteni apropiati ai celor 2 protagonisti. Coregraful mirilor este Dna. Elisabeth Pândichi Lux director al Companiei de Balet din cadrul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”. Prim-balerină talentată, al cărei potenţial interpretativ a fost descoperit şi pus în valoare de maestrul Oleg Danovski;

  • Un alt moment de dans important va fi oferit de trupa care a facut furori la Monte-Carlo;

  • Iar pentru a satisface toate gusturile, invitatii vor dansa si pe muzica romaneasca, dar si armaneasca;

  • Calin Geambasu are si el alte surprize pregatite in program.

Noua familie Pavel-Nedea multumeşte pe această cale celor care au confirmat prezenţa la eveniment şi promite o seară deosebită în compania lor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii