Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza pe trei zile Începem săptămâna cu vreme rece

ro

28 Feb, 2011 11:35 1298 Marime text

Luni vremea rămâne deosebit de rece, local geroasă dimineaţa în sudul şi estul ţării şi în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, dar nori aducători de fulguieli mai ocupă jumătatea de est a ţării. Vântul va sufla moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între minus 6, minus 7 grade în nordul Moldovei şi 4, 5 grade în Transilvania. În zonele joase local va fi ceaţă, posibil persistentă în regiunile vestice.

Frig şi în Capitală luni, cu cel mult minus 1 grad la amiază, şanse mici şă vedem soarele, şi posibil ninsoare slabă.

Prima zi a primăverii vine din păcate cu vreme de iarnă, frig pătrunzător şi chiar ger dimineaţa în aproape toată ţara. Maximele se încadrează între minus 6 şi 4 grade, chiar sub minus 6 în nordul Moldovei. În sud şi în est mai aşteptăm izolat şi ninsori slabe, dar dincolo de Carpaţi cerul e variabil. În zonele joase, mai ales în centru şi în vest e ceaţă şi e posibil să cadă şi câţiva fulgi de zăpadă.

Şi în capitală Mărţişorul vine cu frig aspru şi cer mai mult noros. Până la amiază temperatura abia ajunge la 0, poate 1 grad peste pragul de îngheţ.

Miercuri vremea rămâne deosebit de rece, geroasă dimineaţa în bună parte a ţării. Soarele însă, apare în majoritatea regiunilor. Doar prin est şi sud-vest mai trenează nori suficient de groşi cât să lase trecător câţiva fulgi de zăpadă. Dimineaţa, în zonele joase, va fi ceaţă asociată cu depunere de chiciură. La amiază termometrele vor arăta maxime de la minus 7, minus 8 grade în nordul Moldovei până la 3 grade în Câmpia de Vest.

Frigul pătrunzător de dimineaţă nu îi ocoleşte miercuri nici pe bucureşteni. La amiază va apărea soarele printre nori, dar rămâne frig pentru această dată, cu 0, 1 grad maxima.

Sursa: http://www.realitatea.net/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii