Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo pentru două săptămâni Meteorologii anunţă ninsori la Constanţa. Află când

ro

20 Jan, 2014 12:23 2855 Marime text
Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 20 ianuarie – 2 februarie 2014.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

La Constanţa, vremea se va răci în prima săptămână a intervalului de prognoză, când media temperaturilor maxime va scădea treptat de la 10...11 grade până la -2...-1 grad între 25 şi 27 ianuarie. În acelaşi interval minimele nocturne vor coborî, în medie, de la 5 la -6 grade Celsius. După data de 28 ianuarie, un proces de încălzire va determina, în ultimele zile ale prognozei, medii ale maximelor diurne de 4...5 grade şi ale minimelor nocturne de aproximativ -1 grad, vremea devenind normală din punct de vedere termic pentru începutul lunii februarie. Vor fi precipitaţii, slabe cantitativ, sub formă de ploaie în primele zile, dar şi lapoviţe sau ninsori, temporar, după 25 ianuarie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii