Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo - 9 decembrie

ro

09 Dec, 2010 13:01 1148 Marime text
Astăzi este vreme caldă, încă.Maximele termice ale zilei sunt cu până la 10 grade mai ridicate decât în mod normal la această dată. 9-10 grade vor fi în depresiuni şi în nordul Moldovei, în timp ce în sud, în Lunca Dunării, se vor atinge şi valori de 17 grade.

Dar înnorările, prezente în vestul ţării încă din zori, vor cuprinde treptat toate regiunile şi nu întârzie nici precipitaţiile: la început ploi în vest, centru, şi izolat în rest şi către seară lapoviţe şi ninsori, asociate cu intensificări ale vântului, ce se vor extinde până în dimineaţa următoare peste întreaga ţară.
Mâine precipitaţiile se răresc. Mai sunt ninsori pe arii restrânse în nordul şi centrul ţării, iar în prima parte a zilei precipitaţii mixte în sud-est, unde sunt şi condiţii de producere a poleiului. Vântul suflă cu intensificări în estul ţării şi la munte. Temperaturile maxime nu mai trec de zero grade în nord şi centru, în rest maximele sunt pozitive, dar modeste, cel mult 3, 4 grade în Câmpia Română şi 5 pe litoral.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii