Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesorul din Bucureşti a recunoscut că a fotografiat elevii în baie

ro

03 Oct, 2015 09:14 913 Marime text
Profesorul de sport de la Școala nr. 164 din Capitală a recunoscut că a făcut fotografii în vestiarul care ducea spre toaleta unității de învățământ pentru "a-i disciplina pe elevi", potrivit ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, informează romaniatv.net.
 
Potrivit acestuia, conform informațiilor reieșite în urma primelor verificări, ar mai fi fost depusă o sesizare la conducerea școlii, dar fără ca reprezentanții unității de învățământ să ia vreo măsură împotriva cadrului didactic în cauză. "Conform primelor informații a reieșit că trebuie să mai verificăm un aspect: deși au avut sesizări conducerea școlii nu a făcut absolut nimic până nu a venit Corpul de control. Va trebui să vedem de ce conducerea școlii nu a luat măsuri manageriale cel puțin, dacă nu disciplinare, în această situație", a adăugat ministrul.
 
Profesorul de sport nu va mai preda la clasa acestora, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB), Marian Banu.
 
ISMB a primit o sesizare din partea unui părinte, conform căreia un profesor de sport de la Școala 164 ar fi intrat în vestiarul care ducea spre toaleta unității de învățământ și ar fi fotografiat trei eleve.
 
Sursa foto: adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii