Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesorii unei şcoli din Constanţa, în GREVĂ JAPONEZĂ (documente)

ro

14 Jan, 2016 22:28 2775 Marime text
 
Cadrele didactice din Şcoala Gimnazială Nr. 30 (Gheorghe Țițeica), mâine, se vor afla în grevă japoneză, fără a fi afectate cursurile. Decizia reprezintă un „semn de protest față de intenția ISJ şi a Consiliului local de a transforma Şcoala Nr. 6 în structură a instituţiei noastre, a scris cadrul didactic Nuran Veli, astăzi, pe reţeaua de socializare Facebook.

Se pare că Școala Gimnazială nr. 6 a rămas doar cu 300 de elevi și riscă să își piardă personalitatea juridică. „Prestigiul câștigat în timp de Școala Gimnazială Nr. 30 Gheorghe Țițeica Constanța se datorează muncii asidue a cadrelor didactice implicate. O astfel de măsură ar distruge capitalul pozitiv de imagine pe care instituția l-a dobândit datorită calității actului educativ oglindit în rezultatele elevilor noștri", precizează profesorii școlii. Mai multe puteţi citi în secţiunea documente a acestui articol.
 
Tot mâine, de la ora 11.00, va avea loc o ședință de Consiliu de Administrație la Școala 30, la care vor participa toți membrii comisiei de învățământ a Consiliului Local. Şedința este deschisă și părinților, care sunt aşteptaţi să-şi spună punctul de vedere.


Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii