Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Se cere demisia de onoare a directoarei Profesorii Școlii Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” au intrat, de azi, în GREVĂ JAPONEZĂ (galerie foto+document+video)

ro

15 Jan, 2016 11:09 3609 Marime text
Cadrele didactice din Şcoala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” se află în grevă japoneză de astăzi, deoarece sunt revoltate că școala lor ar urma să se unească cu o altă unitate de învățământ.
 
Decizia reprezintă un „semn de protest față de intenția ISJ şi a Consiliului local de a transforma Şcoala Nr. 6 în structură a instituţiei noastre, anunţa cadrul didactic Nuran Veli, ieri, pe reţeaua de socializare Facebook. „Prestigiul câștigat în timp de Școala Gimnazială Nr. 30 Gheorghe Țițeica Constanța se datorează muncii asidue a cadrelor didactice implicate. O astfel de măsură ar distruge capitalul pozitiv de imagine pe care instituția l-a dobândit datorită calității actului educativ oglindit în rezultatele elevilor noștri", precizează profesorii școlii. Mai multe puteţi citi în secţiunea documente a acestui articol.
 
În aceste momente, are loc la școală o ședință a consiliului de administrație în care se va stabili dacă se dorește sau nu preluarea acestei școli. 

UPDATE 1, ora 11.10

Şcoala Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” va rămâne aşa! „Am acest mandat, din partea domnului primar interimar Decebal Făgădău, să vă garantez faptul că reţeaua şcolară rămâne aşa cum este, veţi rămâne structură de sine stătătoare, fără nicio altă şcoală”, a declarat Marioara Cojoc, prezentă din partea comisiei de învățământ a Consiliului Local Constanța.
 
Părinţii au aplaudat la aflarea veştii, însă, acum, sunt nemulţumiţi că nu li s-a spus de alipire din timp.

În aceste condiţii, din cauza lipsei de transparenţă, se cere demisia de onoare a directoarei. „Consideraţi că trebuie să vă prezentaţi demisia?", întreabă un părinte.

Precizăm că peste 100 de părinţi s-au adunat la această întâlnire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii