Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesori din cadrul liceului „Dragomir Hurmuzescu“ Medgidia la colocviul „Printemps Numérique“, din Istanbul

ro

24 Feb, 2015 20:40 1339 Marime text
Trei cadre ale Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu“ Medgidia au participat la colocviul „Printemps Numérique“ organizat de Liceul francez Saint Benoît din Istanbul, Turcia, cu sprijinul Serviciilor Culturale ale Ambasadei Franței la Ankara, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei de învăţământ remis azi redacţiei. Acest eveniment a avut loc în perioada 13 – 14 februarie. Scopul manifestării a fost favorizarea întâlnirilor dintre cadre didactice care și-au expus practicile didactice din domeniul pedagogiei asociate noilor tehnologii.

Profesorul de limba franceză Alina Iftime a prezentat atelierul cu titlul „L’évaluation et les logiciels en classe de FLE“ în care a dezbătut similitudini și diferențe din practica la clasă, cu paricipanți din 7 țări din Europa și Africa.  

Cadrele didactice din Medgidia participante la eveniment au descoperit în cadrul activităților la care au asistat, strategii și tehnici de introducere a noilor tehnologii la clasă și speră că vor avea cele mai bune efecte asupra performanțelor lor de profesori, pentru ca elevii să poată beneficia de un învățământ de calitate.

„Mulțumim organizatorului principal, dl prof. Marc Oddou, formator TICE-FLE, fondator al MOddou FLE, care ne-a oferit ocazia acestor schimburi didactice.”, se mai arată în documentul citat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii