Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:51 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesor universitar condamnat pentru luare de mită

ro

13 Oct, 2016 10:00 1038 Marime text
Curtea de Apel Galați  l-a condamnat pe inculpatul Iliev Mircea la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe o durată de 3 ani pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.
 
Totodată, s-a dispus ca acesta să execute pe parcursul termenului de supraveghere un număr de 90 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității, la Biblioteca Județeană ”V.A. Urechia” Galați și/sau la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Galați.
       
Hotărârea instanţei este definitivă.
 
În fapt, la data de 29.01.2015, ofiţerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Judeţean Anticorupţie Galați, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au organizat şi realizat acţiunea de prindere în flagrant a lui Iliev Mircea, profesor universitar, cu ocazia primirii sumei de 2.700 lei de la un martor denunțător, student la Facultatea de Automecanică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică – Universitatea „Dunărea de Jos” Galați. Banii au fost oferiți pentru ca profesorul să faciliteze atât martorului denunțător, cât și altor 26 de colegi ai acestuia, promovarea unui examen la specialitatea la care acesta era titular de catedră.  

Ti-a placut articolul?

Comentarii