Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Profesoara Claudia Dobrin s-a stins din viață. Rude, elevi și profesori plâng dispariția ei

ro

02 Apr, 2016 12:36 6938 Marime text
O profesoară din Constanța, ce a predat fizica la Colegiul Mircea cel Bătrân, s-a stins din viață, după o luptă incredibilă cu boala secolului: cancerul. Profesoara de fizică a lăsat în urmă o durere de nedescris în sufletul tuturor celor care au cunoscut-o.
 
Îndurerați de pierderea suferită, elevii de la Colegiul Mircea au anunțat trecerea în neființă a dirigintei lor pe pagina de Facebook creată pentru a o ajuta.
 

"Doamna dirigintă nu mai e... Dumnezeu să o ierte! Azi după-amiază va fi depusă la Casa Clares. Înmormantarea va fi luni...", se arată pe pagina Grup Support Claudia Dobrin.


Citește și Eveniment caritabil dedicat unei profesoare bolnave de cancer din Constanţa

Pentru ea, elevii și dascalii de la Colegiul Mircea cel Bătrân lansaseră o campanie pentru a o ajuta să lupte cu boala. Șase ani a durat chinul. Profesoara era apreciată deoarece de-a lungul anilor a obținut rezultate extraordinare cu elevii ei, cu care de altfel a câștigat numeroase medalii la olimpiadele naționale și internaționale.
 

Fiul ei, George Costin Dobrin, elev in clasa a XII-a la Colegiul Mircea cel Batran este olimpic internațional si a fost recent admis la Columbia University din New York, așa cum visa încă de acum 2 ani.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii