Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE-Profesoara Claudia Dobrin este condusă pe ultimul drum de sute de oameni ce au iubit-o și respectat-o! (galerie foto)

ro

04 Apr, 2016 13:41 3491 Marime text
Cortegiul funerar a ajuns în aceste momente la  Biserica „Schimbarea la faţă” unde va fi slujba de înmormântare. După acest moment, cortegiul se va duce la Colegiul Mircea cel Bătrân, acolo unde şi-a petrecut mare parte din viaţă şi unde a îndrumat paşii a sute de elevi, pentru un scurt popas.

La înmormântare participă foarte mulţi inspectori şcolari, în frunte cu inspectorul şcolar general, Gabriela Bucovală, rude, apropiaţi, cunoştinţe, elevi, oameni care au respectat-o şi au iubit-o pe prof. Claudia Dobrin.

Acest cadru didactic, care s-a luptat cu cancerul timp de şase ani, a avut suportul elevilor şi celor dragi în toată perioada. Claudia Dobrin era o profesoara de numai 45 de ani, iubita de elevi şi apreciată, şi tocmai de aceea durerea este şi mai mare. Ea a predat fizica la Colegiul Mircea cel Bătrân. Profesoara era apreciată deoarece de-a lungul anilor a obținut rezultate extraordinare cu elevii ei, cu care de altfel a câștigat numeroase medalii la olimpiadele naționale și internaționale.
 
Cei care au anunţat decesul ei au fost elevii de la Colegiul Mircea. Pentru ea, elevii și dascalii de la Colegiul Mircea cel Bătrân lansaseră o campanie pentru a o ajuta să lupte cu boala.

Fiul ei, George Costin Dobrin, elev in clasa a XII-a la Colegiul Mircea cel Bătrân este olimpic internațional si a fost recent admis la Columbia University din New York, așa cum visa încă de acum 2 ani.

UPDATE, ora 15.13:


Cortegiul funerar a ajuns la Colegiul Mircea pentru a-și lua rămas bun colegii și elevii. Aceștia o petrec în aplauze. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii