Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure a fost ales preşedinte al Senatului cu 77% din voturi

ro

20 Feb, 2012 22:06 1160 Marime text

Prof.univ.dr. Danut Tiberius Epure, decanul Facultatii de Stiinte Economice si candidat la functia de rector al Universitatii „Ovidius“ din Constanta, a fost ales presedinte al Senatului cu 77% din voturi.


„Este un moment deosebit de important, atât pentru mine, cât si pentru întreaga echipa, care m-a sustinut de-a lungul campaniei electorale dar si pentru cei care cred ca, împreuna, putem schimba viitorul universitatii noastre. Drumul se anunta anevoios, iar astazi suntem cu un pas mai aproape de îndeplinirea misiunii noastre, aceea de a transforma Universitatea Ovidius din Constanta într-un veritabil pol de competitivitate la nivel regional, national si international. Obstacolele care ne-au fost puse în cale ne-au întarit, ne-au facut mai puternici, mai uniti, imbatabili. Moralul este ridicat si asteptam cu încredere ziua de 24 februarie când victoria va fi totala.
Le multumesc atât membrilor Senatului, pentru încrederea cu care m-au învestit cât si tuturor celor care s-au dovedit a fi parteneri de o deosebita calitate. Apreciez maniera în care acestia au înteles strategia si au actionat, iar pe viitor promit ca voi da dovada de aceeasi forta si demnitate, în folosul echipei si Universitatii Ovidius din Constanta.  Atât eu cât si ceilalti membrii ai echipei, suntem de parere ca, în final, functia de Presedinte de Senat trebuie sa revina Facultatii de Medicina. În opinia noastra, cea mai eficienta constructie se bazeaza pe tandemul Petru Bordei – presedinte de Senat, Danut Epure –rector. O buna colaborare între Senat si Consiliul administrativ al institutiei este vitala în încercarea de a schimba viitorul universitatii noastre.  Le doresc putere de munca si succes membrilor Senatului în misiunea care le revine, într-o perioada dificila, dominata de nelinisti. În final tin sa va multumesc, tuturor înca o data. Transformarea Universitatii Ovidius din Constanta într-un spatiu al excelentei sta în puterea noastra, si este responsabilitatea noastra!  Va multumesc!“, a declarat Danut Tiberius Epure.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii