Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Produse agricole de peste 20 de miliarde de lei vechi, confiscate de inspectorii Gărzii Financiare

ro

08 Apr, 2011 14:43 877 Marime text

SC Expres Activ Cereal SRL din Constanta, societatea al carui administrator este din Republica Moldova, a achizitionat produse agricole de la persoane fizice pe baza de borderouri de achizitie care nu sunt conforme cu prevederile legale in vigoare.

Avand in vedere ca borderourile in baza carora s-a facut achizitionarea a 2.836 tone grau si 3.667 tone orz, care au fost ulterior comercializate, nu pot fi considerate documente legale de provenienta, s-a luat masura aplicarii unei amenzi contraventionale in suma de 20.000 lei precum si a confiscarii contravalorii cantitatii de produse agricole comercializate, in suma totala de 2.499.572 lei.

 

 

O alta societate care a intrat in atentia Garzii Financiare este SC Hidroserv SRL din Constanta, societate ce nu functioneaza la sediul social declarat, al carui administrator are domiciliul in Ovidiu, a executat lucrari de constructii si amenjare de retele de apa catre o societate din Constanta, in valoare totala de 2.803.607 lei, fara a inregistra operatiunile in evidenta financiar - contabila. Potrivit inspectorilor Gărzii Financiare prejudiciul creat bugetului de stat este in suma totala de 824.591 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii