Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prodecanul Facultăţii de Finanţe-Bănci din ASE, Iuliu Cosmin Şerbănescu, condamnat la şase ani de închisoare

ro

19 Feb, 2015 17:48 2597 Marime text
Prodecanul Facultăţii de Finanţe-Bănci din ASE, Iuliu Cosmin Şerbănescu, a fost condamnat la şase ani de închisoare, conform Mondonews.ro. Decizia aparţine magistraţilor Tribunalului din Bucureş şi nu este definitivă.
 

De asemenea, judecătorii au decis confiscarea a 9.730 de euro, 1.525 lei şi 1.300 de dolari de la Cosmin Şerbănescu.

Conform procurorilor de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cosmin Şerbănescu, în calitate de profesor titular al cursurilor de fiscalitate, asigurări şi reasigurări, a cerut şi primit de la studenţi sume cuprinse între 400 de lei şi 400 de euro în schimbul unor lucrări de licenţă gata elaborate, în formă digitală.

De asemenea, procurorii mai afirmă Şerbănescu le-ar fi garantat studenţilor el, în calitate şi de membru al comisiei de licenţă, le va asigura notă corespunzătoare promovării examenului de licenţă.

Cosmin Şerbănescu a fost judecat pentru luare de mită şi trafic de influenţă şi se află în arest preventiv din 18 iulie 2014.

În acelaşi dosar a fost condamnat şi unul dintre studenţii care i-a dat mită fostului prodecan, Rami Bayssi, la un an şi patru luni de închisoare.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii