Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul DNA Mariana Alexandru, eliberată din funcție de Traian Băsescu

ro

15 Sep, 2014 20:11 2135 Marime text
Preşedintele Traian Băsescu a semnat, astăzi, decretul de eliberare din funcţie a procurorului DNA Mariana Alexandru ca urmare a pensionării, potrivit Administraţia Prezidenţială.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis, în urmă cu cinci zile,  eliberarea din funcţie a Marianei Alexandru, care era şef adjunct al Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie din DNA.

Numele procurorului Mariana Alexandru este legat de primul dosar Zambaccian, de cel al fostului parlamentar Cătălin Voicu, de dosarul fostului ministru al Tineretului Monica Iacob Ridzi, dar şi de infirmarea soluţiei din dosarul Gala Bute.

De asemenea, tot astăzi, şeful statului a semnat eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a lui Alexandru-Lucian Arjoca, care şi-a dat demisia.

Alţi doi judecători eliberaţi din funcţie prin decret prezidenţial sunt Mariana Becheru - Tribunalul Gorj şi Toma Popescu - Tribunalul Gorj, în urma pensionării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii