Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii militari deschid dosar penal în cazul pompierului mort la Jilava

ro

06 Jun, 2016 18:29 2044 Marime text
Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București a deschis un dosar penal în legătură cu incendiul izbucnit astăzi la o fabrică de încălțăminte din localitatea Jilava, soldat cu moartea unui pompier.
 

"La Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București s-a constituit un dosar având ca obiect intervenția Inspectoratului pentru Situații de Urgență 'Dealul Spirii' București-Ilfov de stingere a incendiului produs în cursul zilei de astăzi, 06.06.2016, la o societate comercială din comuna Jilava. În timpul intervenției, un pompier a fost surprins de o placă de beton care s-a prăbușit peste acesta, cauzându-i decesul", se arată într-un comunicat al Parchetului General.

 
Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.
 
La fața locului s-a deplasat o echipă mixtă formată din polițiști și specialiști criminaliști coordonată de doi procurori militari.
 
Amintim că în această dimineață, un incendiu a izbucnit la fabrica de încălțăminte din Jilava, fiind afectată o suprafață de aproximativ 2.000 mp. În incendiu a murit și unul dintre pompierii care acționau pentru stingerea focului. Sublocotenent p.m. Răzvan Dumitru Luchian a fost prins sub dărâmături, după ce un perete de beton al clădirii s-a prăbușit.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii