Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DNA s-au sesizat in cazul Adrian Severin privind posibila savarsire a unor fapte de coruptie

ro

21 Mar, 2011 16:07 890 Marime text

Procurorii anticoruptie au decis luni sa se sesizeze, din oficiu, privind posibila savarsire a unor fapte de coruptie de catre liderul europarlamentarilor PSD, Adrian Severin, a declarat purtatorul de cuvant al DNA, Livia Saplacan.

"Procurorii DNA au luat act de aspectele semnalate de mass-media din Romania, dar si de presa internationala si au decis sa se sesizeze din oficiu si sa efectueze verificari privind posibila savarsire a unor fapte de coruptie de catre Adrian Severin, membru al Parlamentului European", a precizat Livia Saplacan, citata de Agerpres.

Cotidianul britanic The Sunday Times a publicat un articol potrivit caruia trei europarlamentari - slovenul Zoran Thaler, austriacul Ernst Strasser si Adrian Severin - s-ar fi declarat dispusi "sa-si vanda serviciile" contra unor sume de pana la 100.000 de euro unor jurnalisti ai publicatiei mentionate care pretindeau ca se ocupa cu actiuni de lobby. Parlamentul European a decis sa lanseze o investigatie in urma informatiilor aparute in cotidianul britanic.

Adrian Severin a negat ulterior intr-un interviu pentru HotNews.ro aceste acuzatii.

Sursa:http://www.hotnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii