Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DNA fac percheziţii la o instituţie publică din Bucureşti Vizată este şefa CNA Laura Georgescu (surse)

ro

30 Oct, 2014 09:22 1902 Marime text
Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2014.

În cursul zilei de 30 octombrie 2014, urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate mai multe percheziții domiciliare la sediul unei instituții publice, situată în municipiul Bucureşti.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

UPDATE, ora 9.37

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, procurorii DNA efectuează joi percheziții la Consiliul Național al Audiovizualului.

UPDATE, ora 9.49

Percheziţiile au loc în mai multe birouri din sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului, inclusiv în biroul preşedintelui CNA, Laura Georgescu, informează Mediafax.

UPDATE, ora 10.04

O echipă de mascați a intrat, în jurul orei 09.00, în biroul Laurei Georgescu, președinta Consiliului Național al Audiovizualului, care se află în sediu, scrie reportervirtual.ro.

Șefa CNA ar fi vizată de procurorii DNA într-un nou dosar, după cum a declarat, pentru ReporterVirtual.ro, Valentin Jucan, membru CNA:

Orice activitate la CNA este blocată în momentul de față. CNA trebuia să dezbată în această dimineață cazul Monica Macovei vs PRO TV.

Procurorii susţin că Laura Georgescu ar fi instigat la întocmirea unor sesizări cu date de identificare nereale, pentru a duce la sancționarea repetată a unor posturi de televiziune, mai informează reportervirtual.ro.

Laura Georgescu a precizat pentru Digi 24 că procurorii au venit cu un mandat de ridicare de documente de la secretariat.

UPDATE, ora 10.29

În afara biroului Laurei Georgescu, procurorii DNA percheziționează alte două birouri ale unor membri ai CNA, Lorand Turos și Christian Mititelu. Surse judiciare susțin că șefa CNA va fi dusă la audieri la DNA după finalizarea perchezițiilor, mai informează reportervirtual.ro.

UPDATE, ora 10.34

Percheziţiile au legătură cu întocmirea unor sesizări cu date de identificare nereale, în urma cărora au fost amendate posturile Antena 3, Estrada TV, Etno TV și Taraf TV, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii