Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DNA au plecat cu documente de la sediul CJ Vâlcea

ro

30 Mar, 2016 21:37 1190 Marime text
 
În această seară, procurorii DNA au plecat de la sediul Consiliului Județean Vâlcea cu mai multe documente de la compartimentul tehnic, ca urmare a unor percheziții de astăzi, într-un dosar care vizează lucrări de infrastructură în domeniul situațiilor de urgență, precum și fonduri europene.
 
Președintele interimar al CJ Vâlcea, Gheorghe Păsat, a precizat că „verificările au la bază mai multe sesizări și că angajații instituției colaborează cu organele de control, fără a împiedica desfășurarea anchetei", potrivit Agerpres.
 
„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Pitești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2013 — 2014. În cursul zilei de 30 martie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații, situate în municipiul București și județul Vâlcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA. Perchezițiile procurorilor au vizat sediul Consiliului Județean Vâlcea și domiciliile unor angajați ai instituției.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii