Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DNA au descins, din nou, la sediul Primăriei Cluj Napoca

ro

10 Nov, 2015 12:45 1362 Marime text
Procurorii DNA au descins, astăzi, din nou, la sediul Primăriei Cluj Napoca. Procurorii anticorupție ridică acte într-un dosar de corupție care vizează achiziția sistemului de ticketing, destinat serviciului public de transport local.

Proiectul de ticketing fost lansat la data de 9 septembrie, fiind finanţat din fonduri europene în valoare de 33,6 de milioane de lei. Acesta prevede instalarea a 61 de automate de vânzare a biletelor şi instalarea de validatoare în mijloacele de transport în comun. De asemenea, mai prevede modernizarea a 87 de staţii de transport în comun, montarea a 74 de panouri de afisaj în stații care vor furniza informatii legate de timpul estimat de sosire în statie a mijloacelor de transport în comun, amplasarea a 136 de validatoare a legitimațiilor de calatorie în staţii şi a 327 de validatoare în mijloacele de transport în comun, achiziționarea a 20 de terminale portabile pentru controlorii de bilete, potrivit stiripesurse.ro.

Procurorii DNA au facut percheziții la Primaria Cluj-Napoca și în 7 octombrie, într-un dosar vizând contracte încheiate de administrația locală pentru servicii de deratizare şi dezinsecţie prestate de firma Coral Impex.
 
Sursa foto: evz.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii