Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DIICOT au organizat un flagrant în Bistriţa

ro

07 Dec, 2015 13:29 1859 Marime text
Pe 5 decembrie, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Bistriţa- Năsăud, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud au organizat prinderea în flagrant pe raza oraşului Bistriţa a inculpaţilor Vasile Rareş Răzoare şi Mircea Lucian Oacheş.
 
Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate la domiciliul inculpatului Vasile Rareş Răzoare a fost ridicată cantitatea de aproximativ 1 kilogram de cannabis,  iar de la domiciliul inculpatului Zoltan Mihai Boroş a fost ridicată cantitatea de 51,56 grame de cannabis, deţinută pentru consum propriu. A rezultat că inculpaţii au  procurat droguri de risc și de mare risc din Spania, pe care ulterior le-au  comercializat pe raza municipiului Bistriţa.
 
La data de 6 decembrie procurorii  DIICOT – Biroul Teritorial Bistriţa – Năsăud au dispus reţinerea inculpaţilor Răzoare Vasile Rareş, Oacheş Mircea Lucian şi  Boroş Zoltan Mihai  pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc.
 
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii