Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii cer arestarea lui Ştefan Stereciu, bărbatul care ar fi violat o femeie la Valu lui Traian

ro

05 Sep, 2014 11:13 1591 Marime text
Ieri, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive în lipsă faţă de Ştefan Stereciu. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, viol şi tâlhărie.

Potrivit anchetatorilor, în sarcina lui Ştefan Stereciu s-a reţinut că în data de 31 august, în jurul orei 05.00, în timp ce persoana vătămată se afla sub podul situat sub calea ferată din localitatea Valu lui Traian, zona Valea Seacă, a exercitat acte de violenţă asupra acesteia şi a constrâns-o să întreţină raport sexual- În această împrejurare i-ar fi sustras şi un inel, provocându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare circa 12-14 zile de îngrijiri medicale.
 
Amintim că femeia în vârstă de 58 de ani a fost agresată, violată şi tâlhărită pe strada Calea Dobrogei din Valu lui Traian. În urma activităţilor desfăşurate, s-a stabilit că principalul suspect este un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Medgidia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii