Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

15 persoane reținute după perchezițiile de la Romprest Procurorii cer arestarea în lipsă a lui Florian Walter

ro

07 May, 2015 10:22 1219 Marime text
 
Un număr de 15 persoane au fost reținute de procurorii DIICOT în urma perchezițiilor ce au avut loc miercuri în dosarul Romprest, anchetatorii solicitând mandat de arestare în lipsă pe numele directorului companiei, omul de afaceri Florian Walter, care a fost dat în consemn la frontieră, informează Agerpres.

Surse judiciare au declarat joi că 15 dintre cele aproximativ 50 de persoane care au fost conduse la audieri după perchezițiile ce vizau destructurarea unei grupări de evaziune fiscală și spălare de bani condusă de omul de afaceri Florian Walter au fost reținute, ele urmând a fi prezentate Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, procurorii DIICOT Ploiești vor cere emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui Florian Walter, care se sustrage urmăririi penale, fiind dat în consemn la frontieră.

Procurorii DIICOT Ploiești au efectuat miercuri percheziții într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani în care omul de afaceri Florian Walter este acuzat că a pus bazele unu grup infracțional organizat.


Sursa: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii