Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii acuză - S-au conturat indicii temeinice că tânăra a fost ucisă Omor deosebit de grav şi tâlhărie în cazul Larei Şaban

ro

28 May, 2012 21:12 1886 Marime text

lara_-_lara_saban.jpgAcuzaţii de omor deosebit de grav şi tâlhărie în cazul dispariţiei Larei Şaban, presupusa amantă a unuia dintre candidaţii pentru Primăria Istanbul. În cursul acestei după-amieze, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa i-au audiat pe fratele victimei şi pe un prieten al acestuia şi, potrivit unor surse judiciare, i-ar fi pus pe cei doi sub acuzare pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie. Aceleaşi surse spun că cei doi ar fi avut telefoanele ascultate.

UPDATE: În urmă cu scurt timp, procurorii constănţeni ar fi emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pe numele celor doi suspecţi. De altfel, potrivit unor informaţii neoficiale, se pare că asasinatul ar fi avut loc într-un apartament din Constanţa, la care ar fi avut acces prietenul fratelui victimei. Conform aceloraşi surse, cu doar o zi înaintea presupusei crime, victima şi-ar fi cumpărat un seif în care ar fi depozitat banii pe care urma să-i foloseasă pentru a-şi cumpăra un apartament în Constanţa.

UPDATE 2: Redăm în continuare punctul de vedere oficial al Parchetului General cu privire la cazul de omor de la Constanţa şi dispariţia Larei Şaban:

„Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «omor în scop de jaf» în cauza cunoscută opiniei publice drept «dispariţia tinerei din Constanţa Lara Şaban». Potrivit probelor administrate în cauză până în acest moment al cercetărilor, s-au conturat indicii temeinice în baza cărora a rezultat că tânăra ar fi fost ucisă.

Astfel, percheziţiile efectuate la imobilul unde a rezultat că s-ar fi aflat victima înaintea dispariţiei au relevat elemente probatorii importante. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus, astăzi, 28.05.2012 reţinerea a două persoane de sex masculin suspecte, a căror identitate nu poate fi comunicată de către anchetatori în acest moment al cercetărilor“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii