Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Procedura este confidenţială” De ce nu este extrădat Nicuşor Constantinescu

ro

26 Aug, 2014 00:03 2460 Marime text

Au trecut aproape trei săptămâni de când judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis definitiv ca preşedintele suspendat al Cosiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, să fie arestat preventiv. Și totuși, până în prezent autorităţile române nu au finalizat procedurile pentru cererea de extrădare din SUA a baronului de Constanţa, potrivit adevarul.ro.

Când sunt întrebate, autorităţile repetă același răspuns: „nu au fost transmise actele, iar procedura este confidenţială”. 

Între timp, Nicuşor Constantinescu, a cerut Tribunalului Bucureşti, prin avocaţii săi, anularea deciziei de arestare preventivă, luată de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti. Cererea urmează să fie luată în discuţie pe 12 septembrie. 

Mai mult, până în prezent nu ar fi fost transmis către Interpol un mandat internaţional de arestare, potrivit unor surse judiciare, mai scrie adevatul.ro. În acest caz, avocaţii lui Constantinescu arată că nu va putea fi trimis un astfel de document până în momentul în care se va soluţiona cererea de revocare.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii